o pizza aburinda va asteapta ...
reteta mea preferata
Ingrediente :
Aluatul
- 700 gr.faină
- 2 ouă
- jumătate de lingţ. (de ceai) cu sare sau delicat knnor
- 200ml lapte călduţ in care punem 25 gr.drojdie + 1/2 linguriţă zahăr
- 2 ling. (de supă) margarina Delma / ulei de măsline / de floarea soarelui ,ce preferă fiecare
- punem intrun castron făina ,ouăle,delikatul şi laptele cu drojdia + zahărul
frămantăm bine totul,pană se desprinde de mană şi castron Pentru umplutura :
- 3 cepe albe mari sau 3 legături ceapă verde in funcţie de anotimp ;
- 500 gr.salam de şuncă /de vară/ carnaţi afumaţi /şuncă presată care ce are sau ce preferă ;
- 2 conserve de ciuperci ;
- 6 ouă fierte tari ;
- 300 gr. branză telemea uscată /caşcaval răzuit ;
- ketchup dulce şi/sau picant ;
- punem la călit ceapa ,adăugăm ciupercile ;
- şi mezelurile tăiate felii / faşii şi le lăsăm pe foc aprox. 5 min ,după care le punem de o parte ;
- intindem foile şi le punem in tăvile unse cu margarină sau tapetate cu hartie de copt ;
- impărţim compoziţia in două şi o repartizăm in tăvi ;
- in fiecare tavă vom adăuga cate 3 ouă tăiate mărunt şi 150 gr. branză telemea/caşcaval dat pe razatoarea mare , iar la sfarşit ketchup-ul ;
- se dă la copt pentru 15-20 de min .
- tava se pune la al doilea nivel al cuptorului , la 175-180 grade ;
- o taiem fierbinte si trecem la atac ;
Pofta buna!
Paini diverse modele si umpluturi
About this blog
Copyright © 2007-2012. nicolina s kitchen - http://getaiaz.blogspot.com/. Toate drepturile asupra blogului http://getaiaz.blogspot.com/ apartin proprietarului.Pozele de pe acest site folosesc doar ca inspiratie .Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului si pozelor de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.

Pizza delicioasa si crocanta
luni, 17 decembrie 2007
o pizza aburinda va asteapta ...
reteta mea preferata
Ingrediente :
Aluatul
- 700 gr.faină
- 2 ouă
- jumătate de lingţ. (de ceai) cu sare sau delicat knnor
- 200ml lapte călduţ in care punem 25 gr.drojdie + 1/2 linguriţă zahăr
- 2 ling. (de supă) margarina Delma / ulei de măsline / de floarea soarelui ,ce preferă fiecare

- punem intrun castron făina ,ouăle,delikatul şi laptele cu drojdia + zahărul
frămantăm bine totul,pană se desprinde de mană şi castron
Pentru umplutura :
- 3 cepe albe mari sau 3 legături ceapă verde in funcţie de anotimp ;
- 500 gr.salam de şuncă /de vară/ carnaţi afumaţi /şuncă presată care ce are sau ce preferă ;
- 2 conserve de ciuperci ;
- 6 ouă fierte tari ;
- 300 gr. branză telemea uscată /caşcaval răzuit ;
- ketchup dulce şi/sau picant ;

- punem la călit ceapa ,adăugăm ciupercile ;

- şi mezelurile tăiate felii / faşii şi le lăsăm pe foc aprox. 5 min ,după care le punem de o parte ;

- intindem foile şi le punem in tăvile unse cu margarină sau tapetate cu hartie de copt ;

- impărţim compoziţia in două şi o repartizăm in tăvi ;

- in fiecare tavă vom adăuga cate 3 ouă tăiate mărunt şi 150 gr. branză telemea/caşcaval dat pe razatoarea mare , iar la sfarşit ketchup-ul ;

- se dă la copt pentru 15-20 de min .
- tava se pune la al doilea nivel al cuptorului , la 175-180 grade ;
- o taiem fierbinte si trecem la atac ;

Pofta buna!
reteta mea preferata
Ingrediente :
Aluatul
- 700 gr.faină
- 2 ouă
- jumătate de lingţ. (de ceai) cu sare sau delicat knnor
- 200ml lapte călduţ in care punem 25 gr.drojdie + 1/2 linguriţă zahăr
- 2 ling. (de supă) margarina Delma / ulei de măsline / de floarea soarelui ,ce preferă fiecare

- punem intrun castron făina ,ouăle,delikatul şi laptele cu drojdia + zahărul
frămantăm bine totul,pană se desprinde de mană şi castron
- 3 cepe albe mari sau 3 legături ceapă verde in funcţie de anotimp ;
- 500 gr.salam de şuncă /de vară/ carnaţi afumaţi /şuncă presată care ce are sau ce preferă ;
- 2 conserve de ciuperci ;
- 6 ouă fierte tari ;
- 300 gr. branză telemea uscată /caşcaval răzuit ;
- ketchup dulce şi/sau picant ;
- punem la călit ceapa ,adăugăm ciupercile ;
- şi mezelurile tăiate felii / faşii şi le lăsăm pe foc aprox. 5 min ,după care le punem de o parte ;
- intindem foile şi le punem in tăvile unse cu margarină sau tapetate cu hartie de copt ;
- impărţim compoziţia in două şi o repartizăm in tăvi ;
- in fiecare tavă vom adăuga cate 3 ouă tăiate mărunt şi 150 gr. branză telemea/caşcaval dat pe razatoarea mare , iar la sfarşit ketchup-ul ;
- se dă la copt pentru 15-20 de min .
- tava se pune la al doilea nivel al cuptorului , la 175-180 grade ;
- o taiem fierbinte si trecem la atac ;

Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu