Ingrediente :

- 10 foi gelatina ;
- 2 oua fierte tari ;
- 4 ling mazare din borcan ;
- 4 ling ciuperci champignon feliate din borcan ;
- 100 gr. sunca taiata fasii ;
- 1/2 ardei gras rosu taiat cubulete ;
- 1 ling de zeama de lamaie ;
- sare si piper alb macinat ;

Mod de preparare :

- dizolvam gelatina o amestecam cu zeama de lamaie , putina sare si piper alb macinat ;

- pregatim 4 pahare de sticla de 100 gr. ,turnam putina gelatina ,lasam sa se intareasca ,asezam felii de ciuperci ,in fiecare mai turnam un strat de gelatina ,asteptam sa se intareasca ,acoperim cu mazare si iar un strat de gelatina ,dupa ce s-a intarit punem fasii de sunca ,jumatate de ou fiert cu galbenusul in sus si bucati de ardei rosu , acoperim cu gelatina si punem la racit pana a doua zi;

- inainte de sevire le scoatem din pahare ;


Pofta buna !