Ingrediente:
- 200 gr zmeura
- 500 ml otet devin alb
Punem intrun borcan de 1l zmeura spalata si sursa bine de apa (fructele trebuie sa fie frumoase si sanatoase ).
Se aduce otelul la punctul de fierbere , se toarna peste zmeura se inchide borcanul si se pune la intuneric pentru 2 saptamani .
Se filtreaza printrun tifon pus in 2 sau 3 si se toarna in sticlute sterilizate .
Voi reveni cu poze , deocamdata nu ma lasa sa le descarc .
- 200 gr zmeura
- 500 ml otet devin alb
Punem intrun borcan de 1l zmeura spalata si sursa bine de apa (fructele trebuie sa fie frumoase si sanatoase ).
Se aduce otelul la punctul de fierbere , se toarna peste zmeura se inchide borcanul si se pune la intuneric pentru 2 saptamani .
Se filtreaza printrun tifon pus in 2 sau 3 si se toarna in sticlute sterilizate .
Voi reveni cu poze , deocamdata nu ma lasa sa le descarc .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu