Ingrediente :

- 2 pulpe inferioare ;
- 2 pulpe superioare ;
- 2 aripi ;
- 1 conservă ciuperci feliate ;
- 1 ceapă mare tăiată julien ;
- 1 ardei gras galben tăiat cuburi;
- 1 ardei capia roşu tăiat cuburi ;
- 1 morcov mare tăiat rondele ;
- 3-4 roşii decojite şi tăiate mărunt ;
- 1/2 leg.frunze de pătrunjel tocat mărunt ;
- 1 kg. cartofi noi mici , ca şi ouăle de prepeliţă ;
- 5 ling.ulei ;
- sare şi piper proaspăt măcinat ;

Mod de preparare :

- se spală carnea , se taie vârfurile de la aripi , se şterge surplusul de apa cu un prosop de hârtie ;
- se pune uleiul la incins întrun Wok sau cratiţă mai largă ,se adaugă carnea şi se lasă să se prăjească până capată culoarea albă pe toate părţile ;

- se adaugă ceapa , ardeii , se mai lasă până când se înmoaie , se adaugă morcovii , ciupercile şi roşiile , se potriveşte de sare şi piper , se adaugă 1 l apă şi se lasă să fiarbă la foc mic 15 min. , adăugăm cartofii şi mai lăsăm 15 min. la foc mic acoperit ;

- verificăm cartofii , dacă intră furculiţa în ei tragem deoparte şi presărăm pătrunjelul , acoperim şi lăsăm să stea 10 min. , după care putem servi ;


Poftă bună !