reteta by Maya ,multumesc


Ingrediente:

- 15 ciuperci mari champignon

- 1 ceapa mica;
- 3 catei de usturoi;
- 1-2 rosii;
- 125 gr.salam de sunca Victoria;
- 125 gr.smantana 20%grasime;
- 100 gr.cascaval Dalia ;
- o legatura mica de patrunjel;
- ulei ,sare,piper;

Mod de preparare :

- se spala ciupercile si se iau coditele ,palariile de la ciuperci se pun la scurs pe prosop de hartie,iar coditele se taie marunt;

- se taie fin ceapa , usturoiul ,sunca si patrunjelul ;
- se oparesc rosiile si se decojesc,pe urma se taie marunt;

- in 2 linguri de ulei se pune ceapa la calit ,se adauga coditele de la ciuperci , usturoiul ,pe urma sunca rosia si patrunjelul , se lasa sa dea un clocot si se adauga smantana , se potriveste de sare si piper si lasam sa fiarba pana cand scade;

- asezam ciupercile intro tava pe hartie de copt si le umplem cu compozitia de mai sus deasupra presaram cascaval razuit , le punem la copt in cuptorul preincalzit ,pentru 30min.


Pofta buna!