Ingrediente:
pentru 30 de bucăţi

- 1 pachet de aluat de foitaj congelat,
- 1 piept de pui,
- 300 g caşcaval, sau branza telemea,
- 120 g smântână,
- ulei,
- piper,sare,
- 1 legătură pătrunjel,

Mod de preparare:


-
tăiem pieptul de pui în bucăţele îl condimentam cu sare si piper şi îl prăjim în ulei ;
-
dăm caşcavalul/brânza telemea pe răzătoarea cu ochiuri mari, apoi îl amestecăm cu smântâna, pătrunjelul tocat şi sare după gust, atenţie dacă folosim brânză telemea numai trebuie sare ;
-
întindem aluatul şi îl tăiem pătrate cu latura de 7-8 cm;
-
punem pe fiecare bucată de aluat câte o lingură din compoziţia de caşcaval/brânză şi câteva bucăţele de pui prăjit ;
-
unim în mijloc câte 2 colţuri ale fiecărui pătrat şi le aşezăm întro tavă tapetată cu hartie de copt
-
le punem la copt in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute.


Poftă bună!