reteta si pozele dupa good-cook.ru

Ingrediente :

- 2 vinete mijlocii ;
- 100 g mozzarella ;
- 4 rosii mici ;
- busuioc ;
- ulei de masline ;
- oten din vin alb / suc de lamaie ;
- sos de rosii ;
- seminte de pin ;

Mod de preparare :

- spalam vinetele la stergem si le taiem pe lungime in felii subtiri , le pudram cu sare si le lasam sa stea cateva ore sau peste noapte , le scurgem si le stergem de surplusul de apa;

- le ungem cu ulei si le punem la prajit intro tigaie incinsa , dupa ce s-au prajit pe ambele parti
le scoatem pe o farfurie ;

- luam doua bucati de vanata le punem una peste alta in cruce la mijloc punem o frunza de busuioc , o bucatica de branza si o felie de rosie ;

postat de imagine de utilizator

- impachetam vanata ca si in poza de mai jos ;


postat de imagine de utilizator

- dupa ce am terminat toate vinetele de impachetat le punem la rece pentru 20-30 min., le scoatem si le punem in cuptorul preincalzit cca5-7 min.

- le aranjam pe un platou si le stropim cu un sos preparat din otet de vin alb/suc de lamaie si ulei de masline ,ornam cu putin sos de rosii si seminte de pin


postat de imagine de utilizator



Pofta buna !