Ingrediente :
- 1 kg visine proaspete fara samburi ;
- 50 gr.unt ;
- 1 lingura faina ;
- 1 varf de lingt. sare ;
- 100 gr. zahar ;
-200-300 gr.smantana ;
- 3l apa ;
- scortisoara ;
Mod de preparare :
- se pune untul la topit , intro oala de 4-5 l , se adauga faina , visinele si apa treptat ,amestecand usor ,se pune sare si zaharul si se lasa sa fiarba 15 min.;
- se trage deoparte si se adauga scortisoara si smantana ;
- este excelenta si rece ;
Pofta buna !
- 1 kg visine proaspete fara samburi ;
- 50 gr.unt ;
- 1 lingura faina ;
- 1 varf de lingt. sare ;
- 100 gr. zahar ;
-200-300 gr.smantana ;
- 3l apa ;
- scortisoara ;
Mod de preparare :
- se pune untul la topit , intro oala de 4-5 l , se adauga faina , visinele si apa treptat ,amestecand usor ,se pune sare si zaharul si se lasa sa fiarba 15 min.;
- se trage deoparte si se adauga scortisoara si smantana ;
- este excelenta si rece ;
Pofta buna !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu