Ingrediente :
- 200 g branza burduf ;
- 4-5 lingurite de smantana ;
- 200 g branza proaspata de vaca ;
- 100 g urda ;
- sare , piper ;
- 50 g migdale taiate marunt ;
- 1 lingurita de boia dulce ;
- 1 lingurita de boia iute ;
- 2 lingurite patrunjel verde tocat marunt ;
- 2 lingurite de chimen macinat .

Mod de preparare :

- punem intrun castron suficient de mare , branzeturile, pe care le pasam cu o furculita pentru a se marunti bine , adaugam smantana, condimentam cu sare si piper si amestecam bine cu oi lingura de lemn sau cu mixerul ;
- separat , in boluri diferite , punem migdalele tocate , boiaua amestecata cea dulce cu cea iute, patrunjelul verde si chimenul macinat.
- se formeaza apoi bulete care se tavalesc prin migdalele taiate marunt , boia de ardei, patrunjel tocat si chimen macinat ;
- se aseaza pe un platou si se servesc la aperitiv ;


Pofta buna !