Ingrediente :

- 8 rosii potrivite ;
- 250 gr. ciuperci champignion ;
- 1 ardei gras rosu ;
- 1 legatura ceapa verde ;
- 1 legatura patrunjel ;
- 1 cana orez fiert ;
- 200 gr.cascaval ;
- ulei , sare ;

Mod de preparare :

- taiem capacel la ficare rosie ,bineinteles dupa ce le-am spalat , scoatem din interior miezul si semintele si le punem la scurs cu taietura in jos ;
- taiem fin ceapa si o punem la calit in 2 linguri de ulei , adaugam ciupercile si ardeiul taiate marunt , cand s-au inmuiat putin adaugam pulpa de la rosii si patrunjelul tocat , potrivim de sare si piper si lasam pe foc pana cand scade zeama ;
- adaugam orezul fiert ,amestecam si umplem rosiile ,pe care le punem intro tava pe hartie de copt ,deasupra presaram cascaval si le dam la cuptorul preincalzit pentru 5 min.

Pofta buna !