Ingrediente :

- 1kg carne de vita ;
- 2 - 3 cepe medii ,taiate julien ;
- morcov mare ,taiat rondele ;
- 1 legatura patrunjel , tocat fin ;
- sare , piper , boia dulce ;
- 1 cut rosii decojite (le taiem marunt);
- 1 borcan mazare boabe ;
- 50 ml ulei ;

Mod de preparare :

- decongelam si spalam bine carnea de vita , o curatam de pielita si o taiem fasii ;
- punem carnea la fiert o lasam sa de-a cateva clocote , luam spuma , scoatem carnea din apa si o lasam sa se scurga bine de apa ;

- intrun wok punem la incins uleiul , adaugam ceapa , morcovi , fasiile de carnea scurse ,condimentam cu sare , piper si boia , miscam Wok-ul din cand in cand si lasam sa se faca totul15.min. ,adaugam rosiile si completam cu apa ,lasam sa fiarba la foc mic 40-45 min., incercam carnea sa vedem daca este facuta si adaugam mazarea scursa ,presaram frunzele de patrunjel si mai lasam 10min.;

- servim cu mamaliga;

Pofta buna !