Ingrediente :
- 400 gr faina;
- 100 gr lapte;
- 1 ou;
- sare si piper;

- 500 gr ciuperci;
- 1 ceapa;
- 3-4 rosii potrivite;
- 150gr banza telemea razuita sau cascaval;
-
1/2 leg.patrunjel;

Mod de preparare:

- din faina ,lapte,sare si ou se framinta un aluat ,pe care il lasam sa se odihneasca 1/2 de ora;
- separat se spala, curata si toaca marunt ceapa si ciupercile , se pun la calit cu lingura de ulei de floarea soarelui ,se potrivesc de sare si piper ,se trag la o parte se presara 1/2 leg.patrunjel tocat fin;

- se intinde aluatul intro foaie subtire din care se decupeaza cu ajutorul unui pahar niste cercuri, se pune cate o lingura de umplutura ,1 felie de rosie si cascaval sau telemea razuita ,se ridica marginile si se fac niste pliuri ;

- se pun la copt in cuptorul preincalzit pentru 15-20 min.


Pofta buna!