Ingrediente:

- 4 ciolane de porc cu soricul crestat (800 gr.) ;
- sare , piper , boia ;
- 2 cepe potrivite ;
- 3 catei de usturoi ;
- 1/2 leg.frunze de patrunjel ;
- 1 ling.untura ;
- 2 lingt. chimen ;
- 250ml bere neagra ;

Mod de preparare :

- se spala si se sterg ciolanele,se freaca cu mirodenii ;
- se incinge cuptorul ;
- se taie marunt ceapa , usturoiul si frunzele de patrunjel;
- se incinge untura si se pun la calit ceapa cu usturoiul,se adauga ciolanele,chimenul si patrunjelul,se toarna o cana de apa , se acopera vasul si se pune in cuptor pt. 90 de min.;
- se scoate capacul si se mai lasa la rumenit pt. 30 de min. ,stropindu-le din cand in cand cu bere;
- se servesc cu garnitura de cartofi .


POFTA BUNA !!!