Am descoperit in urma cu un an aceasta minunatie si de atunci a devenit favorita noastra, toti care au gustat din ea ,i-au ramas fideli.Cel mai mult ne place , cu piept de pui.A fost nelipsita si la masa de craciun.


Ingrediente

- 4 pulpe de pui cu tot cu spate sau 6-7 pulpe fara spate sau 2 bucati piept de pui
- 4 morcovi
- 2 radacini patrunjel sau pastarnac
- 1 ceapa
- 2 ardei capia sau grasi
- 5 galbenusuri de ou
- 400 gr. smantana 20% grasime
- otet
- 1/2 capatana usturoi pisat
- 1 lingurita piper alb
- verdeata dupa gust

Mod de preparare

Se pune la fiert, in aproximativ 3 l apa, pieptul de pui si legumele, cu sare . Se lasa sa fiarba pana ce carnea devine foarte frageda . Se strecoara supa , carnea si legumele se taie in bucati mici ,(- se da la o parte pielea si oasele ,la animalutul favorit al casei ) se pun inapoi in supa . Se bat impreuna, cu mixerul, smantana si galbenusurile de ou , se toarna peste supase amesteca bine si se da supa in clocot . Se adauga otet si usturoi zdrobit dupa gust, piper si eventual verdeata maruntita. Se mai fierbe cateva minute.


Pofta buna!