Ingrediente :

- 2 buc. piept de pui (2 piepti mari) dezosati ;
- 2 oua ;
- 100 gr. faina ;
- sare si piper ;
- 1 lingt. miere de albine ;
- 1 lingt. mustar dulce ;

Mod de preparare :

- se spala carnea si se sterge cu prosop de hartie de surplusul de apa ;

- fiecare piept de pui se taie in jumatate(pe la mijloc) , pe urma inca odata transversala , se procedeaza la fel si cu celalalt , vom avea 8 bucati , le batem usor pentru a le uniformiza ;

- se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat se acopera cu o folie de naylon , si se pune la rece in frigider 15-20 min.

- se sparg ouale pe rand , se bat cu furculita , se adauga mierea si mustarul ;

- se pune pe o farfurie intinsa faina ;

- se pune uleiul (cam de un deget ) la incins intro tigaie ;

- se dau bucatile de piept prin faina , se scutura de surplusul de faina si se trec prin ou dupa care le punem la prajit in uleiul incins , le prajim pe ambele parti aprox5-6 min la foc mic. ,
le scoatem pe hartie absorbanta ;

- le putem servi : cu piure de cartofi si salata de varza ; cu cartofi pai si salata de cruditati ; numai cu salata ; cu mujdei de usturoi ,...


Pofta buna !