multumesc Marcela , imi cer scuze ca i-am schimbat numele , dar copii au hotarat , iar eu m-am executat .
Ingrediente :
- 250 gr. margarina Rama ;
- 300 gr, ciocolata amaruie taiata bucati ;
- 50 gr. zahar praf ;
- 300 gr. biscuiti petit beure ;
- 275 gr. nuci/alune /migdale ;
- 100 gr. stafide ;
- 1 sticluta esenta de rom ;
Mod de preparare :
- se pun stafidele intrun bol cu romul si se lasa 15-20 min.
- se rup biscuiti bucatele , nucile se taie/rup grosier si se pun la prajit ;
- se pune in bain - marie margarina , zaharul si ciocolata maruntita si se lasa sa se topeasca ;
- se ia ciocolata dupa foc si se adauga biscuiti , nucile si stafidele , se amesteca bine ;
- se toarna compozitia intro tava unsa cu putin unt ,se niveleaza intrun strat 1-1,5 cm , o lasam sa se raceasca si o punem in frigider pana cand se intareste , dupa care o taiem romburi ;
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu