Ingrediente:
- 2 pahare zmeura ;
- 1 1/2 pahar zahar praf ;
- 400 gr. frisca lichida/smantana 20 % grasime ;
Mod de preparare :
- intrun castron de portelan , se bate frisca/smantana spuma cu zaharul praf , pana cand spuma s-a intarit bine ;
- se aduga zmeura spalata si scursa bine de apa , se amesteca bine si se portioneaza in cupe , care se pun la rece 3-4 ore ;
- in momentul servirii cupele se orneaza cu felii de portocala sau kiwi ;
- se poate prepara si cu capsuni , fragi , mure sau afine
Pofta buna !
Paini diverse modele si umpluturi
About this blog
Copyright © 2007-2012. nicolina s kitchen - http://getaiaz.blogspot.com/. Toate drepturile asupra blogului http://getaiaz.blogspot.com/ apartin proprietarului.Pozele de pe acest site folosesc doar ca inspiratie .Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului si pozelor de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.

Spuma de zmeura
joi, 26 iunie 2008
Ingrediente:
- 2 pahare zmeura ;
- 1 1/2 pahar zahar praf ;
- 400 gr. frisca lichida/smantana 20 % grasime ;
Mod de preparare :
- intrun castron de portelan , se bate frisca/smantana spuma cu zaharul praf , pana cand spuma s-a intarit bine ;
- se aduga zmeura spalata si scursa bine de apa , se amesteca bine si se portioneaza in cupe , care se pun la rece 3-4 ore ;
- in momentul servirii cupele se orneaza cu felii de portocala sau kiwi ;
- se poate prepara si cu capsuni , fragi , mure sau afine
Pofta buna !
- 2 pahare zmeura ;
- 1 1/2 pahar zahar praf ;
- 400 gr. frisca lichida/smantana 20 % grasime ;
Mod de preparare :
- intrun castron de portelan , se bate frisca/smantana spuma cu zaharul praf , pana cand spuma s-a intarit bine ;
- se aduga zmeura spalata si scursa bine de apa , se amesteca bine si se portioneaza in cupe , care se pun la rece 3-4 ore ;
- in momentul servirii cupele se orneaza cu felii de portocala sau kiwi ;
- se poate prepara si cu capsuni , fragi , mure sau afine
Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu