video reteta - ecler cu ciocolata
video reteta - pate a choux

Ingrediente :
- 500ml apa ;
- 180gr.unt ;
- 1/2 lingt.sare fina ;
- 250 gr.faina alba ;
- 5 oua mari ;
Mod de preparare aluat:
acelasi ca si aici
fiindca le-am facut marimea XXL , le-am lasat la copt 40min.
Crema :
- 3 pachete crema pentru tarte de la dr.Oetcher ;
- 800ml lapte rece ;
- se bate cu mixerul 2-3min. si este gata ;
Glazura :
- 2 patrate mari de ciocolata menaj , maruntita ;
- 2 ling. cu varf de zahar ;
- 1 ling. de ulei ;
- 2 ling.smantana 20% grasime ;
- punem ciocolata cu zaharul ,sa se topeasca in bain-marie adaugam ,uleiul ,amestecam si adaugam si smantana , amestecam pana cand se incorporeaza si lasam sa se racoreasca putin ,
glazuram cu ea eclerele ;

Pofta buna !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu