skip to main | skip to sidebar

Nicolina s kitchen

Broască cu ochii bulbucaţi

vineri, 11 aprilie 2008

reţeta aluatului








  Paine

2 comentarii:

Vicky spunea... 3 iunie 2009 la 09:58  

Imi place foarte mult, felicitari, imi place foarte tare cum detaliezi totul.

Nicolina spunea... 3 iunie 2009 la 10:47  

Vicky , te pup si te mai astept , aceste paini sunt foarte apreciate atat de cei mici cat si de cei mari .

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche

Paini diverse modele si umpluturi

Trandafiri din pasta de lapte/ thanks Lili

About this blog


Copyright © 2007-2012. nicolina s kitchen - http://getaiaz.blogspot.com/. Toate drepturile asupra blogului http://getaiaz.blogspot.com/ apartin proprietarului.Pozele de pe acest site folosesc doar ca inspiratie .Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului si pozelor de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.



Page copy protected against web site content infringement by Copyscape

Broască cu ochii bulbucaţi

vineri, 11 aprilie 2008
reţeta aluatului








Publicat de Nicolina
Etichete: Paine

2 comentarii:

Vicky spunea...
3 iunie 2009 la 09:58

Imi place foarte mult, felicitari, imi place foarte tare cum detaliezi totul.

Nicolina spunea...
3 iunie 2009 la 10:47

Vicky , te pup si te mai astept , aceste paini sunt foarte apreciate atat de cei mici cat si de cei mari .

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Abonați-vă la: Postare comentarii (Atom)

About Me

Fotografia mea
Nicolina
Vizualizați profilul meu complet

Abonați-vă la

Postări
Atom
Postări
Comentarii
Atom
Comentarii

Etichete

  • Aluat (10)
  • Aperitive (33)
  • Arome (4)
  • Art deco (3)
  • Art deco ciocolata (1)
  • Articole (4)
  • Ciorbe si supe aburinde si delicioase (14)
  • Compoturi si dulceturi (3)
  • Creme (5)
  • Deserturi (3)
  • Fripturi (5)
  • Garnitura (7)
  • Halloween (3)
  • Idei torturi (4)
  • Mancaruri apetisante (19)
  • Masa de paste (4)
  • Milkshake (1)
  • Muzica (1)
  • Paine (22)
  • Paste (1)
  • Pizza (6)
  • Placinte clatite tarte checuri (32)
  • Prajituri (24)
  • Preparate din foietaj (10)
  • Preparate ovo-lacto vegetariene (22)
  • Salate (15)
  • Smoothie (10)
  • Specialitati de sarbatori (7)
  • Tehnica (10)
  • Torturi (16)
  • Utile in bucatarie (1)

Reviste /forumuri culinare frecventate

  • Arta culinara
  • Culinar.ro
  • Good food
  • Gustos
  • Jamie Oliver
  • La cucina - revista in limba romana
  • Petitchef
  • Taste of home

Tools

  • produse wilton
  • produse wilton/tavi

Bloguri culinare

Website Counter
Free Counter

Imi place !!!!!!

  • Amentuel / Retete pasta modelare (torturi)
  • Bron marshall
  • Bucataria Uzbeca
  • Cookaround.com / forum italian - retete minunate de paine si nu numai
  • Cooldesserts
  • Coolinarika
  • Coolinarika
  • Coolinarika
  • Din bucataria lui Donato / Patiserie
  • Din bucataria lui Donato / Retete de paste si pizza
  • ecakes.com / Toturi pentru copii modele si retete
  • everyonesitalian/food
  • Food sculpture
  • Fructe trase in ciocolata
  • gorod
  • Journal gerbera
  • Kneading and Folding video- Español / Video retete paine
  • kuharka.ru / Forum rusesc
  • Kuking.net / Retete culinare
  • lacocinadeile / Bucataria lui Ile
  • lacocinadeile / Panes paso a paso / Paine pas cu pas
  • lacocinadeile / Pasteleria y Bolleria
  • lacocinadeile / Pasteleria Y Bolleria paso a paso
  • lacocinadeile / Pizza
  • lacocinadeile / Retete si modele paine
  • lacocinadeile / Sandwiches
  • O cafea de nota 10**
  • Portakalagaci
  • Recipe-book.ru / carte de bucate
  • Recipes maniac
  • SAY 7. INFO / Aperitive si sandwich-uri
  • SAY 7. INFO / Patiserie
  • Secrete din bucatariile celorlalti
  • Taste .com.au/ Retete pentru ocazii speciale si nu numai
  • Tasteofhome / Delicii on line
  • Whats cooking america

Măsurători - Produs Grame / 1 cup

*1 cup unt = 227 gr. *1 cup faina(all purpose) = 125 gr. *1 cup gelatina = 227 gr. *1 cup Ulei (masline) = 216 gr. *1 cup ulei (vegetal) = 218 gr. *1 cup vanilla extract = 208 gr. *1 pound = livra = 500 gr. --------------------------------------- * tablespoon = lingura * teaspoon = lingurita -------------------------------------------------------- U.S. MEASUREMENT EQUIVALENTS -------------------------------------------------------- A few grains/pinch/dash, (dry) = Less than 1/8 teaspoon * A dash (liquid) = A few drops * 3 teaspoons = 1 tablespoon * 1/2 tablespoon = 1 1/2 teaspoons * 1 tablespoon = 3 teaspoons * 2 tablespoons = 1 fluid ounce * 4 tablespoons = 1/4 cup * 5 1/3 tablespoons= 1/3 cup * 8 tablespoons = 1/2 cup * 8 tablespoons = 4 fluid ounces * 10 2/3 tablespoons = 2/3 cup * 12 tablespoons = 3/4 cup * 16 tablespoons = 1 cup * 16 tablespoons = 8 fluid ounces * 1/8 cup = 2 tablespoons * 1/4 cup = 4 tablespoons * 1/4 cup = 2 fluid ounces * 1/3 cup = 5 tablespoons plus 1 teaspoon * 1/2 cup = 8 tablespoons * 1 cup = 16 tablespoons * 1 cup = 8 fluid ounces * 1 cup = 1/2 pint * 2 cups = 1 pint * 2 pints = 1 quart * 4 quarts (liquid) = 1 gallon * 8 quarts (dry) = 1 peck * 4 pecks (dry) = 1 bushel * 1 kilogram = approximately 2 pounds * 1 liter = approximately 4 cups or 1 quart

Section 2

Section 3

About this template

Twitter Updates

  • Pagina de pornire
Un produs Blogger.

Persoane interesate


Toate retetele sunt pe Petitchef


  • Translator text
  • Dictionar -roman,englez,francez,german,spaniol,Italian
  • Dex
Photobucket

Retete apetisante

  • Ardei umpluti
  • Buzunare de curcan cu spanac
  • Ciolane de porc cu sos de bere
  • ficatei de pui cu bacon
  • Friptura de porc la gratar
  • Orez cu piept de pui si legume
  • Ostropel de pui
  • Piept de curcan cu garnitura asortata
  • Piept de curcan in foietaj
  • Piftie
  • Pisica de cartofi
  • Pui cu legume
  • Pui impanat
  • Pui la cuptor cu lamaie
  • Rulada de porc cu mere
  • Rulouri din carne de porc
  • Snitel de pui
  • Tocăniţă din carne de vită cu mazăre
  • Toros kaposzta

Salate

  • Salata cu sos de branza
  • Salata de boeuf
  • Salata de ciuperci
  • Salata de cruditati
  • Salata de somon afumat
  • Salata exotica
  • Salata in ,,Poiana cu ciuperci "
  • Salata lunii mai
  • Salata picanta in straturi

Tehnica

  • Aluat oparit cu lapte
  • Aluat pentru ,,Pate a choux"
  • Aluat pentru - Pan brioche
  • Aluat pentru foi de strudel
  • Aluat pentru pâine decorativă cu lapte
  • Aluatul Krushchev
  • Cici - gnocchi
  • Dulce de leche
  • Dulce de leche
  • Lapte condensat
  • Lapte condensat - la rece
  • Otet de fructe
  • Otet de zmeura
  • Otet de zmeura II
  • Otetul cu aroma de capsuni
  • Trandafiri din pastă de lapte praf
  • Tăieţei de casă

Video retete

  • Aperitiv - brad de craciun
  • Baigli
  • Cici/Gnnochi
  • Curcan umplut/Roasting and Stuffing
  • Decorarea placintei/Decorative pie
  • Gnnochi cu carne
  • Gogosi cu aluat oparit/French Donuts
  • Gogosi/Donut
  • Gomboti cu prune/Plum Dumpling (Szilvásgombóc)
  • Inghetata sandwiches/Meyer Lemon Ice Cream Sandwiches
  • Langos
  • Placinta cartofi/Gatto' de Pommes de Terre
  • Placinta cu bezea/Lemon Meringue Pie
  • Placinta cu mere/Apple Pie
  • Rulada/Making a Cake Roll

Blog Archive

  • ► 2012 (1)
    • iunie (1)
  • ► 2011 (56)
    • decembrie (8)
    • noiembrie (4)
    • octombrie (3)
    • septembrie (1)
    • august (2)
    • iulie (17)
    • mai (16)
    • aprilie (1)
    • martie (1)
    • februarie (2)
    • ianuarie (1)
  • ► 2010 (9)
    • decembrie (1)
    • iulie (1)
    • mai (2)
    • aprilie (2)
    • martie (1)
    • februarie (2)
  • ► 2009 (19)
    • decembrie (2)
    • noiembrie (3)
    • mai (5)
    • aprilie (6)
    • februarie (2)
    • ianuarie (1)
  • ▼ 2008 (241)
    • decembrie (1)
    • noiembrie (3)
    • octombrie (31)
    • septembrie (7)
    • august (18)
    • iulie (32)
    • iunie (19)
    • mai (19)
    • aprilie (52)
    • martie (28)
    • februarie (14)
    • ianuarie (17)
  • ► 2007 (11)
    • decembrie (11)
Related Posts with Thumbnails

Aperitive

  • Amuse-bouche en cornets / Antreu în cornet
  • Briose cu legume
  • Bruschete cu branza dulce si rosii
  • Bruschete cu pasta de rosii
  • Bulete de branza
  • Chiftele
  • Chiftele la cuptor
  • Chiftelute din piept de pui
  • Ciuperci umplute
  • Ciupercute de oua cu maioneza
  • Cosulete cu salata de ton
  • Cub de pepene verde cu brânză, nuci şi capere
  • Flood in eggs /Atacul oualor
  • Gogosele fantezie
  • Mini sandwich
  • Mouse de ton
  • Oua umplute
  • Oua în cub de,, gheaţă"
  • Painici surpriza
  • Pateuri cu piept de pui si cascaval
  • Rulouri de dovlecel si vanata cu branza
  • Spirale cu cascaval
  • Tort cu branza si somon

Ciorbe , supe

  • Ciorba alba de pleurotus
  • Ciorba de conopida cu piept de pui
  • Ciorba de salata verde
  • Ciorba radauteana
  • Gulas de pui
  • Papricaş de gălbiori cu smântână
  • Supa de ciuperci
  • Supa de dovleac
  • Supa de mazare
  • Supa de pui
  • Supa de rosii cu usturoi
  • Supa de varza
  • Supa de visine
  • Svekolnik cu chefir şi smântână

Preparate din foietaj

  • Bucle/Cornete cu caise
  • Carnaciori / crenvrusti inveliti in foietaj
  • Chiftelute in foietaj
  • Pachetele cu crenvrusti si telemea
  • Pateuri cu piept de pui si cascaval sau branza telemea
  • Pulpe in foietaj
  • Spirale cu caşcaval

Preparate sarate : placinte ,clatite, cornuri ,...

  • Chifle cu unt
  • Cici - gnocchi
  • Clatite cu ciuperci si smantana
  • Clatite cu vinete
  • Clatite gratinate cu vinete
  • Clatite umplute cu piure de legume
  • Lipie / Piadina romagnola
  • Pateu lalea
  • Placinta cu branza si marar
  • Placinta cu cartofi - reteta bunicii
  • Placinta cu ciuperci
  • Placinta cu ficat de pui si oua
  • Quiche cu ceapa si sunca
  • Shaorma
  • Tortellini umplute cu verdeata

Preparate dulci

  • Checul copilariei
  • Clatite
  • Clatite cu nuci si visine
  • Coronita cu mac
  • Flan
  • Gogosi
  • Gogosi cu scortisoara
  • Kurtoskalacs
  • Placinta cu branza dulce
  • Placinta cu prune si cocos
  • Placinta cu visine
  • Placinta cu visine sau cirese
  • Pudding cu fructe de padure
  • Rasucite-cu-budinca/Yeast-locks-with.
  • Rulouri umplute
  • Tarta cu orez si visine
  • Tarta cu piersici

Paine / Retete video / Tehnici si Modele

  • ,,Cornul abundentei/Baked Cornucopia"
  • Cum framantam painea/Kneading
  • Cum impletim painea ?
  • Impletirea paini in 3
  • Impletirea paini in 4
  • Impletirea paini in 5
  • Impletirea paini in 6
  • Paine - nu necesita framantare
  • Paine castron / Bread Bowl
  • paine indiana / Roti , Chapati (Flat Indian Bread)
  • Paine italiana / Italian Bread
  • Paine Naan / Naan Bread
  • Paine No-Knead / Making No-Knead Bread

Preparate ovo-lacto- vegetariene

  • Cartofi copţi cu vinete şi usturoi
  • Conopida pane
  • Dovlecei cu rosii la cuptor
  • Fasole verde in aluat de bere
  • Ghiveci de legume cu oua
  • Ghiveci in straturi
  • Mancarica de dovlecei
  • Omleta cu legume
  • Plic de vanata cu rosii si mozzarella
  • Rosii umplute cu orez si ciuperci
  • Taci si inghite
  • Tocanita de vinete
  • Vinete buzunar
  • Vinete corsicane
  • Vinete cu verdeata si cascaval
  • Vinetecu cascaval la cuptor
Design by: FinalSense