Ingrediente :
- 2 vinete ;
- 400g carne tocata ;
- 3 catei de usturoi pisati ;
- 4 rosii decojite si taiate cuburi ;
- 2 cepe taiate marunt ;
- 2 ling.branza telemea razuita ;
- 50- 100 gr, cascaval razuit ;
- sare , piper ;
Mod de preparare :
- vinetele se spala bine si se taie in 2 pe lungime , se indeparteaza miezul si se stropesc cu zeama de lamaie ;
- carnea tocata se amesteca cu usturoiul , rosiile si ceapa si se pun toate sa se caleasca in putin ulei , apoi se condimenteaza cu sare, piper ;
- se pun 2 linguri branza rasa si se dau 1-2 clocote ;
- se umplu vinetele,se presara cu cascaval si se pun in tava unsa la cuptor cca 40-50 min.
- se servesc calde ;
Pofta buna !
Paini diverse modele si umpluturi
About this blog
Copyright © 2007-2012. nicolina s kitchen - http://getaiaz.blogspot.com/. Toate drepturile asupra blogului http://getaiaz.blogspot.com/ apartin proprietarului.Pozele de pe acest site folosesc doar ca inspiratie .Este interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului si pozelor de pe acest blog, fara acordul scris al proprietarului.

Vinete umplute
sâmbătă, 12 ianuarie 2008
Ingrediente :
- 2 vinete ;
- 400g carne tocata ;
- 3 catei de usturoi pisati ;
- 4 rosii decojite si taiate cuburi ;
- 2 cepe taiate marunt ;
- 2 ling.branza telemea razuita ;
- 50- 100 gr, cascaval razuit ;
- sare , piper ;
Mod de preparare :
- vinetele se spala bine si se taie in 2 pe lungime , se indeparteaza miezul si se stropesc cu zeama de lamaie ;
- carnea tocata se amesteca cu usturoiul , rosiile si ceapa si se pun toate sa se caleasca in putin ulei , apoi se condimenteaza cu sare, piper ;
- se pun 2 linguri branza rasa si se dau 1-2 clocote ;
- se umplu vinetele,se presara cu cascaval si se pun in tava unsa la cuptor cca 40-50 min.
- se servesc calde ;
Pofta buna !
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu