Ingrediente :
Blat :
*5 oua
*5 linguri de zahar
*5 linguri de faina
*1 lingurita bicarbanat stins cu zeama de lamaie
Crema :
*2 plicuri crema de tarte de la Dr.Oetker
*1 compot de piersici
* o banana
*dulceata de caise /capsuni/...
*1 plic gelatina
Inntrun bol se bat albusurile cu zaharul adaugam galbenusuile si faina in ploaie , bicarbonatul stins suc de lamaie.
Compozitia se pune la copt ( intro tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau tapetata cu hartie de copt )in cuptorul preincalzit la 180 grade aprox15-29 min.
Se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca .
Se unge cu dulceata .
Crema se prepara conform instructiunilor dupa amabalaj , se intinde imediat peste dulceata , deasupra aranjam fructele feliate .
Peste se pune gelatina preparata conform instructiunilor dupa pachet .
Se poate orna cu frisca.
Nota :Se pot folosi si alte fructe :kiwi, capsuni,mandarine,fructe de padure,capsuni ....
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu