o reteta draga sufletului meu simpla si aromata
Ingrediente :
- 4 cepe albe potrivite ca marime curatate si taiate julien
- 2 ardei grasi galbeni verzui taiati julien
- 1 ardei gras rosu taiat patratele
- 2 catei de usturoi taiati marunt
- 4 rosii taiate felii
- 5 oua sau 4 depinde cat sunt de mari , batute ca si pentru omleta
- 1 legatura frunze patrunjel taiat marunt
- sare, piper proaspat macinat dupa gust
- 3 -4 linguri de ulei
Preparare :
Punem uleiul la incis , adaugam ceapa si usturoiul si lasam sa se inmoaie adaugam ardei si mai lasam pe foc sa se inmoaie , coondimentam cu sare si piper , adaugam si rosiile si frunzele de patrunjel si lasam sa fiarba la foc mic inca 15-20 min. pana cant s-a inmuiat tot si a scazut zeama lasata .
Daca mai este nevoie de sare , acum este momentul , adaugam ouale batute peste legume si amestem usor pana cand s-au legat si gata .
Pofta buna !
1 comentarii:
mm superba receta. mersi mult. astazi pentru prima data mi-am sacrificat competitia de casino online si am gatit pentru sotie. a iesit superb si nu mai zic de urmari)
Trimiteți un comentariu