un otet delicat si aromat cu o culoare superba , la fel ca si cel de capsuni
Ingrediente:
- 250 gr. zmeura
- 300 ml otet de vin alb
- 80 gr. zahar
Se spala zmeura , se scurge bine de apa , se pune intrun recipient de sticla , peste turnam otetul acoperim cu folie si punem la rece in frigider pentru 4 zile .
Filtram adaugam zaharul si punem pe foc .aducem incet la punctul de fierbere si fierbem 15 min.
Turnam in sticluta sterilizata inchidem etans si gata .
Este delicios cu carne de porc dar si cu aperitive .
Odata cu trecerea anilor este tot mai bun .
Atentie insa daca sticluta este inceputa trebuie consumat in 6 luni .
Ingrediente:
- 250 gr. zmeura
- 300 ml otet de vin alb
- 80 gr. zahar
Se spala zmeura , se scurge bine de apa , se pune intrun recipient de sticla , peste turnam otetul acoperim cu folie si punem la rece in frigider pentru 4 zile .
Filtram adaugam zaharul si punem pe foc .aducem incet la punctul de fierbere si fierbem 15 min.
Turnam in sticluta sterilizata inchidem etans si gata .
Este delicios cu carne de porc dar si cu aperitive .
Odata cu trecerea anilor este tot mai bun .
Atentie insa daca sticluta este inceputa trebuie consumat in 6 luni .
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu