Ingrediente pt.30 de,, oua ":
- 500 gr.carne (piept de pui fiert si taiat marunt ) ;
- 300gr. mezeluri (salam/parizer/sunca presata ) se taie cubulete mici ;
- 60gr.gelatina ;
- 1 ardei gras rosu taiat cubulete mici ;
- ½ leg. frunze de patrunjel , spala si scursa de apa ;
- coji de oua ;
Mod de preparare :
- dizolvam gelatina , pregatim cateva paharele mici de sticla sau portelan ;
- turnam putina gelatina in fiecare pahar , cand s-a intarit ,punem o frunzulita de patrunjel ,
1 lingt.piept de pui ,cateva bucati de ardei si o lingurita de mezel ,turnam gelatina si punem la rece peste noapte;
- a doua zi, scoatem ,,ouale "din paharele si le punem un platou ;
Pofta buna !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu