Ingrediente:
- 4 roşii,
- 50 g caşcaval,
- 50 ml ulei,
- 1 lingură unt, sare, piper.
Mod de preparare:
- curatam dovleceii de coajă, îi taiem rondele , îi saram si îi prăjim foarte puţin în ulei;
- îi scoţi pe şerveţele de hârtie ca să se absoarbă surplusul de ulei, apoi le aşezam în strat întrun vas rezistent la căldură;
-presaram caşcavalul ras, punem roşiile tăiate felii, potrivim de sare şi piper, stropim totul cu unt topit şi dam la cuptor, pentru 10-15 minute. Sunt buni şi reci.
Pofta buna!
- curatam dovleceii de coajă, îi taiem rondele , îi saram si îi prăjim foarte puţin în ulei;
- îi scoţi pe şerveţele de hârtie ca să se absoarbă surplusul de ulei, apoi le aşezam în strat întrun vas rezistent la căldură;
-presaram caşcavalul ras, punem roşiile tăiate felii, potrivim de sare şi piper, stropim totul cu unt topit şi dam la cuptor, pentru 10-15 minute. Sunt buni şi reci.
Pofta buna!
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu