Image and video hosting by TinyPic

Ingrediente :
Blat :

*5 oua
*5 linguri de zahar
*5 linguri de faina
*1 lingurita bicarbanat stins cu zeama de lamaie

Crema :

*2 plicuri crema de tarte de la Dr.Oetker

*1 compot de piersici
* o banana
*dulceata de caise /capsuni/...
*1 plic gelatina


Inntrun bol se bat albusurile cu zaharul adaugam galbenusuile si faina in ploaie , bicarbonatul stins suc de lamaie.

Compozitia se pune la copt ( intro tava unsa cu unt si tapetata cu faina sau tapetata cu hartie de copt )in cuptorul preincalzit la 180 grade aprox15-29 min.

Se scoate pe un gratar si se lasa sa se raceasca .

Se unge cu dulceata .

Crema se prepara conform instructiunilor dupa amabalaj , se intinde imediat peste dulceata , deasupra aranjam fructele feliate .

Peste se pune gelatina preparata conform instructiunilor dupa pachet .

Se poate orna cu frisca.

Nota :Se pot folosi si alte fructe :kiwi, capsuni,mandarine,fructe de padure,capsuni ....