Ingrediente :

*4 buc piept de pui dezosat
*1 ceapa mare
*4-5 catei de usturoi
*3 linguri de ulei
* condimewnte pentru pui la gratar

Pentru clatite :

 verde : * 1 ou ,3 linguri spanac congelat(decongelat deja) , 2 linguri lapte , 2 linguri de faina si sare
rosu : *1 ou,2 linguri pasta de tomate , 2 linguri lapte , 3-4  linguri de faina
galben : * 2 morcovi mici , 1 ou , 2 linguri lapte , 2- 3  linguri de faina 

 In plus pentru umplutul clatitelor :

*1/2 ardei rosu
*50 gr branza data pe razatoare
*o legatura frunze de patrunjel si marar
*1 ou 
*2 linguri smantana
*sare si piper

Mod de preparare :

Spalam pieptul ,taiem fiecare buc in doua pe orizontal (nu de tot , lasam aprox,2 cm, sa se deschida ca o carte ) ,ajustam surplusul , condimentam cu sare si piper ,presaram si condimente pentru gratar si lasam la frigider 30 min.

Pentru clatite : amestecam separat componentele pentru fiecare culoare  ,putem folosi blenderul pentru o omogenizare mai buna . Le coacem in tigaia incinsa si unsa cu un dtrop de ulei .

1. Pe clatita cu morcov se presara verdeata si se ruleaza .
2.Pe clatita cu tomate se pun fasii de ardei gras si se ruleaza.
3.Pe cea cu spanac ungem cu smantana si presaram branza razuita.

Din carnea care a cazut la ajustare , facem un amestec .O punem in blender cu ceapa tocata/taiata,ou,usturoi si piper.

Pe o folie de aluminiu aranjam bucatile de piept putin suprapuse , ungem cu crema de branza , intindem compozitia cu carne , presaram verdeata , asezam rulourile din clatite ,rulam cu grija pieptul de pui ,il legam cu sfoara si il infasuram in folia de aluminiu .

Punem la congelator o ora.

Scoatem din folie si prajim usor 1-3 min pe fiecare parte .

Punem din nou in folie si intro tava pentru copt painea si dam la copt in cuptorul preincalzit la 200*C, aprox.35 min .

Scoatem folia si firele daca am legat , ungem cu pasta de ardei si presaram boia dulce , lasam sa se raceasca si taiem felii .Se serveste pe salata verde .


Pofta buna !