Ingrediente :
- 5 oua
- 14 linguri zahar
- 2 pliculete zahar vanilinat Bourbon
- un pic de suc de lamaie
- 14 linguri ulei
- 14 linguri lapte
- 15 linguri faina
- 1 lingura praf de copt
- piersici din compot
- zahar pudra
Preparare :
Prima data am pus piersicile la scurs.
Pe urma am separat ouale intrun castron / vas de sticla, care ce aveti .
Am batut abusurile cu zaharul si zaharul vanilinat , turnate treptat in ploaie .
Galbenusurile le-am frecat separat cu uleiul , turnat treptat , va iesi ca o maioneza .
Prima data am pus piersicile la scurs.
Pe urma am separat ouale intrun castron / vas de sticla, care ce aveti .
Am batut abusurile cu zaharul si zaharul vanilinat , turnate treptat in ploaie .
Galbenusurile le-am frecat separat cu uleiul , turnat treptat , va iesi ca o maioneza .
Am adaugat laptele tot treptat , amestecand cu o spatula,dupa care in aceeasi compozitie am adaugat faina cernuta +praful de copt .
A iesit o compozitie destul de consistenta , insa am adaugat albusurile batute spuma /bat .
Albusurile le-am adaugat tot treptat si am amecat cu grija (de jos in sus ) pana cand s-au incorporat toate .
Am turnat compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt .
Am asezat deasupra felii de piersici .
Am pus la copt in cuptorul preincalzit , la 180 grade , 25 de min .
Gata coapta.
Racita si pudrata cu zahar.
Este o praji aromata si delicioasa.
Pofta buna !
2 comentarii:
Cat de bine arataaaaaaaa !
Uite eu am venit dupa miros acum cand ai scos-o din cuptor.Primesc doua bucatele ?
Multumesc frumos !
Desigur , cu drag.
Trimiteți un comentariu