Ingrediente :
- 5 oua
- 14 linguri zahar
- 2 pliculete zahar vanilinat Bourbon
- un pic de suc de lamaie
- 14 linguri ulei
- 14 linguri lapte
- 15 linguri faina
- 1 lingura praf de copt

- piersici  din compot 

- zahar pudra

Preparare :

Prima data am pus piersicile la scurs.
 Pe urma am separat ouale intrun castron / vas de sticla, care ce aveti .
Am batut abusurile cu zaharul si zaharul vanilinat , turnate treptat in ploaie .
Galbenusurile le-am frecat separat cu uleiul , turnat treptat , va iesi ca o maioneza .
Am adaugat laptele tot treptat , amestecand cu o spatula,dupa care in aceeasi compozitie am adaugat faina cernuta  +praful de copt .
A iesit o compozitie destul de consistenta , insa am adaugat albusurile batute spuma /bat .
Albusurile le-am adaugat tot treptat si am amecat cu grija (de jos in sus ) pana cand s-au incorporat toate .
Am turnat compozitia intro tava tapetata cu hartie de copt .


Am asezat deasupra felii de piersici .



Am pus la copt in cuptorul preincalzit , la 180 grade , 25 de min .


Gata  coapta.


Racita si pudrata cu zahar.

Este o praji aromata si delicioasa.



Pofta buna !