Ingrediente :

- 1 kg carne tocata de porc
- 2 cepe
- 2 oua
- 5-6 felii de paine alba
- 100 ml lapte
- sare si piper dupa gust

Se amesteca totul bine , se lasa sa se odihneasca .



Pentru clatite :

- 4 oua
- 1 ardei gras rosu
- marar si patrujel frunze
- sare si piper dupa gust

Amestecam totul bine si coacem clatite , lasam sa se raceasca, le rulam (salam) si  taiem fiecare rulou obtinut in 3 parti .

Pentru sos :

- 3-4 catei de usturoi
- 5-6 linguri ketchup
- 5 linguri maioneza
- 100 gr. branza telemea rasa


Din amestecul de carne  , facem turte le aplatizam , punem rulou de clatita ,



impachetam carnea de jur imprejur (stratul de carne nu trebuie sa fie foarte gros ) dam prin pesmet , prajim in ulei incins pe toate partile .

Asezam rulourile obtinute intro tava tapetata cu hartie .

Preparam sosul , este foarte simplu se amesteca bine ingredientele  .

Punem sos  pe fiecare rulou si presaram branza  .Punem in cuptorul preincalzit pentru 30 min.



Servim pe salata verde langa cartofi piure .

Pofta buna !

sursa Kuharka