Ingrediente :
- 1 kg carne tocata de porc
- 2 cepe
- 2 oua
- 5-6 felii de paine alba
- 100 ml lapte
- sare si piper dupa gust
Se amesteca totul bine , se lasa sa se odihneasca .
Pentru clatite :
- 4 oua
- 1 ardei gras rosu
- marar si patrujel frunze
- sare si piper dupa gust
Amestecam totul bine si coacem clatite , lasam sa se raceasca, le rulam (salam) si taiem fiecare rulou obtinut in 3 parti .
Pentru sos :
- 3-4 catei de usturoi
- 5-6 linguri ketchup
- 5 linguri maioneza
- 100 gr. branza telemea rasa
Din amestecul de carne , facem turte le aplatizam , punem rulou de clatita ,
impachetam carnea de jur imprejur (stratul de carne nu trebuie sa fie foarte gros ) dam prin pesmet , prajim in ulei incins pe toate partile .
Asezam rulourile obtinute intro tava tapetata cu hartie .
Preparam sosul , este foarte simplu se amesteca bine ingredientele .
Punem sos pe fiecare rulou si presaram branza .Punem in cuptorul preincalzit pentru 30 min.
Servim pe salata verde langa cartofi piure .
Pofta buna !
sursa Kuharka
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu