Ingrediente :
400 gr piept afumat
500 gr spaghete
3 catei de usturoi zdrobiti sau 3 cuburi knor
4 oua batute
100 - 150 gr cascaval ras
patrunjel verde tocat
busuioc, piper, sare
Punem intro cratita apa cu sare si o lingura de ulei la fiert , cand clocoteste apa adaugam spaghetele , pe care le lasam sa fiarba aprox. 10 min.
Intre timp punem intro tigaie la calit pieptul afumat taiat felii , il lasam pana cand devin crocant .
Scurgem surplusul de ulei , adaugam usturoiul pisat si mai lasam un minutel , dupa care stingem focul si adaugam frunzele de patrunjel si busuiocul .
Scurgem spaghetele si le punem peste sunculita in tigaie , adaugam ouale batute cu un praf de sare si piper ,amestecam - pastele trebuie sa fie fierbinti , sa se coaguleze ouale .
La final adaugam cascavalul dat pe razatoarea mica.
Nota : - in ouale batute se poate adauga si 100 gr. smantana
Pofta buna !
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu