Ingrediente :

400 gr piept afumat
500 gr spaghete
3 catei de usturoi zdrobiti sau 3 cuburi knor
4 oua  batute
100 - 150  gr  cascaval ras
patrunjel verde tocat
busuioc, piper, sare

Punem intro cratita apa cu sare si o lingura de ulei la fiert  , cand clocoteste apa adaugam spaghetele , pe care le lasam sa fiarba aprox. 10 min.

Intre timp punem intro tigaie la calit pieptul afumat taiat felii , il lasam pana cand devin crocant .

Scurgem surplusul de ulei , adaugam usturoiul pisat si mai lasam un minutel , dupa care stingem focul si adaugam frunzele de patrunjel si busuiocul .

Scurgem spaghetele si le punem peste sunculita in tigaie , adaugam ouale batute cu un praf de sare si piper ,amestecam - pastele trebuie sa fie fierbinti , sa se coaguleze ouale .

La final adaugam cascavalul dat pe razatoarea mica.

Nota : - in ouale batute se poate adauga si 100 gr. smantana


Pofta buna !