reteta este  tradusa de mine ,...
poza de pe net





Ingrediente :

   - un borcan ciuperci întregi ,

   - 2-3 cartofi ,
   - 2-3 morcovi ,
   - 1 piept de pui ,

   - 2 -3 oua ,
  
- 1 legătură mărar  ,
   -
maioneză ,

   - sare și piper ,


Mod preparare :

- se pune la fiert (la foc mare) în apă rece , se lasă să dea în clocot , se ia spuma , se reduce focul ,se adaugă sarea , se mai spumuiește dacă este cazul , se adaugă morcovi (se poate pune și un pătrunjel rădăcină și o ceapă , facultativ )  boabele de piper și se lasă să fiarbă la foc mic 30min.

- se adaugă cartofii și se mai lasă 10 min.

- se scoate pe un platou zarzavatul și carnea , se lasă să se răcească ;

Notă : în supa rezultată după ce o strecuram putem pune la fiert  niște  tăieței de casă .

Asamblarea :

   1. -  avem nevoie de un bol mediu pe care îl ungem cu ulei de  măsline/floarea-soarelui 
   2. -  punem în straturi următoarele :
   
3. - ciupercile cu pălăria în jos ,
   
4. - mărar tocat mărunt ,
   
5. - cartofi fierți și răciți dați  pe  răzătoare mare ,
   
6. - maioneză ,
   
7. - morcovi fierți și răciți dați pe răzătoarea mare ,

   8. - maioneză ,
   
9. - ouă fierte date pe o răzătoarea mare ,
  
10. - maioneză ,
  
11. - piept de pui fiert și tăiat mărunt ,
  
12. - acoperim bolul cu o farfurie, dam la rece 10 min.
  
13. - scoatem salata ,  bolul acoperit cu farfuria pe care urmează să o servim trebuie
întors dintro mișcare și salata este gata pentru servit .


Poftă bună !