se poate executa cu ce umplutură dorim fiecare

sursa aici



Ingrediente pentru doua paini:

- 1kg faina alba;
- 450 gr apa calduta/lapte ;
- 1 lingura zahar ;
- 1 lingura sare ;
- 50gr. drojdie ;
- 100 gr. untura/margarina/unt;

de data asta la umplutura am folosit :

- 200 gr. cascaval felii ;
- 400 gr.ciuperci taiate felii ;
- 1 ardei gras rosu ,taiat cubulete;
- 1 legatura ceapa verde ;
- 200 gr.telemea razuita ;
- 4 rosii taiate felii ;
- frunze de patrunjel tocate fin ;

- 1 ou pentru uns ;

Mod preparare aluat ,pregatirea alatului si impletitura aici

- am pus la calit ciupercile feliate cu un praf de sare si gogosarul taiat cubulete,numai cat sa se inmoaie , am tras la o parte am lasat sa se raceasca am adaugat ceapa verde taiata rotocoale si frunzele de patrunjel ;

- ordinea in care am asezat ingredientele pe aluat :

- felii de cascaval , 1/2 din compozitia de mai sus , felii de rosii si 1/2 din branza telemea razuita

- urmeaza impletirea si punerea la copt.

- este fdoarte buna atat calda cat si rece ,a doua zi la pachetelul pentru scoala sau la serviciu.


o bucatica din cea mai ramas



Poftă bună!