Ingrediente:

- 2 castraveti lungi (de sera)
- 4 rosii ;
- 1 legatura ceapa verde sau o ceapa potrivita;
- salata verde;
- 1/2 ardei gras rosu;
- 2 linguri frunze de patrunjel tocat fin ;

- sare , piper ;
- otet balsamic;
- 2 linguri ulei de masline;

Preparare:

- se curata ceapa si se taie julien , se presara cu sare ;
- se spala se curata si se taie felii castravetii ;
- se taie rosiile felii si ardeiul ;
- se spala cateva frunze de salata verde ,se scutura de apa si se arnjaza intrun bol de jur imprejur;

- inima de la salata (partea mai cruda si alba) se rupe si se adauga la salata;

- punem legumele in castron potrivim de sare si piper ,aaugau 2 linguri de otet balsamic si 2 de ulei de masline , deasupra presaram patrunjelul ,putem adauga daca avem si cateva frunze de leurda;

Pofta buna!