Ingrediente:

- Bezea
- 3 albusuri
- cateva picaturi de zeama de lamaie
- 175 gr zahar


Crema:

-100 gr unt
- 200 gr zahar pudra
- un plic zahar vanilinat
- un varf de cutit de colorant alimentar galben
- 2 lingurite lichior de oua


Ornare:

- 2 kiwi
- 16 rondele de jeleu


Mod de preparare Bezele:

- batem albusu spuma cu zeama de lamaie,adaugam treptat cate o lingurita de zahar si continuam pana obtinem o compozitie groasa,lucioasa,care face varfuri
- o punem intr-un sprit si spritam 8 ovale pline la distanta unu de altul,de jur imprejur se spriteaza o margine inalta pe o tava acoperita cu hartie de copt
- coacem circa 2 ore la 100 de grade,lasam bezelele sa se raceasca in cuptor


Crema:

- batem untul spuma cu zaharul si zaharul vanilinat si colorantu alimentar dizolvat in lichior de oua,lasam crema in frigider sa se intareasca
- asezam ousoarele de bezea pe un platou,spritam in fiecare ousor crema si ornam cu felii de kiwi si rondele de jeleu
- le punem la rece pentru 1 ora


NOTA!

- toate ingredientele din crema de unt trebuie sa fie la temperatura camerei, altfel crema se taie


POFTA BUNA!