Ingrediente :

- 900 gr.piept de curcan ;
- 4 felii de paine toast ;
- 120ml lapte ;
- 120 gr. bacon taiat cubulete ;
- 250 frunze de spanac , fierte si racite ;
- 1 ou ;
- nucsoara ;
- 300ml supa de pasare ;
- 60 gr.unt ;
- 40 gr.seminte de floarea soarului ;
- 80ml smantana 20% grasime ;

Mod de preparare :

- cu un cutit ascutit facem o taietura in carne (buzunarul) condimentam cu sare si piper ;
- turnam lapte peste feliile de paine si lasam la inmuiat ;
- prajim baconul intro lingura de ulei si il lasam sa se raceasca ;
- intrun castron punem painea stoarsa ,baconul racit , spanacul si oul ,condimentam cu sare , piper si nucsoara , amestecam bine ;
- punem umplutura in buzunarul pe care l-am facut in pieptul de curcan ,inchidem deschizatura cu scobitori ;
- punem in tava supa de pasare si inabusim cca75min.in cuptorul preincalzit la 200 grade ;
- stropim din cand in cand friptura cu sos din tava , adaugam felii de unt , dupa care scoatem capacul si lasam sa se rumeneasca ;
- cand s-a terminat scoatem friptura ,separam soul de grasime ,mai adaugam putina supa , fierbem inca 10min.si adaugam si smantana ;
- taiem carnea felii stopim cu sos si presaram seminte de floarea soarelui prajite ;


Pofta buna !