sursa,, Practic in bucatarie"



Ingrediente :


- 2 felii şuncă,
- 2 ouă,
- 3 cartofi noi,
- 2 roşii,
- 2-3 castraveţi,
-1 legat. ceapă verde,
- 100 g cremă de brânză,
- 1 lingură muştar,
- ulei, sare, piper
Mod de preparare :


- punem ouale la fiert 10 min.,dup ace s-au racit le taiem felii ;
- cartofi noi ii spalam ,ii curatam si ii punem la fiert ,dup ace sunt gata ii taiem rondele ;
- feliile de sunca se taie felii ;
- taiem rondele rosiile , castraveti si ceapa verde ;
- separat intrun bol amestecam crema de branza cu mutarul , 2 ling.de ulei ,potrivim de sare si piper ;
- punem totul intrun bol mai mare , si mestecam cu grija sa nu se faramiteze ;
Poate fi servita ca atare sau ca si garnitura langa snitele.



Pofta buna!