Ingrediente :

- 50 gr. drojdie;
- 500 ml lapte slab ;
- 1 lingurita sare;
- 1 / 2 lingura zahar;
- 2 ou ;
- 4 linguri ulei;
- 960 gr. faina;

pentru umplutura:

- 400 gr.salam de sunca ,taiat marunt;
- 2 ardei grasi rosii , taiati marunt;
- 420 gr.ciuperci ( din conserva);
- branza telemea sau cascaval ,date prin razatoarea mica;
- masline , taiate marunt;

se amesteca toate ,fara sa le prajim




pentru uns :

- 1 ou

Mod de preparare :

- se dizolva drojdia in laptele caldut cu putin zahar ;

- intrun vas se pune faina cernuta, ouale, uleiul, sarea si laptele cu drojdia , se framinta aluatul pina se dezlipeste de castron. Aluatul se lasa la crescut 30 minute ;


- se imparte in doua ,se intinde prima parte si se pune umplutura ;

- se ruleaza foaia ;


- se taie in bucati ,mie mi-au iesit 15 buc ;


- se pun in tava pe hartia de copt,se ung cu ou si dau la copt in cuptorul preincalzit,pentru 20-25 min ;

- si gata ;

Pofta buna!